RAJA EMA BANGGA TAYANG AKSI HOT BERBAJU TIDUR

 Amboi bukan main lagi Raja Ema ni, sejak kemunculan semula dalam bidang lakonan lebih setahun lepas.. Makin menjadi-jadi penampilan Raja Ema..

Terbaru, Raja Ema telah memuatnaik gambar di laman Instagramnya yang menunjukkan fesyen rambutnya yang terkini.. Alah.. fesyen rambut orang muda sekarang ni la, yang tengah famous tu.. Raja Ema tampil dengan rambutnya yang berwarna perang ‘blonde’..

Ramai jugak peminat mengatakan wajah Raja Ema persis Datin Paduka Eina Azman.., dalam banyak-banyak komen yang puji Raja Ema banyak lagi komen yang mengutuk Raja Ema tau.. Antara komen dari peminat tu suruh Raja Ema ni insaf.., maklumlah orang selalu dah semakin berusia dah semakin insaf.. Ni Raja Ema tak, lagi mencecah usia tua makin ligat pulak gelagat dia..

Untuk pengetahuan korang semua, gambar tersebut dibuat adalah untuk promosikan koleksi baju tidur jenama Raja Ema sendiri iaitu ‘Raja Ema Sleep Waer Collection 2015’.. Wah untunglah dah boleh ada jenama pakaian tidur sendiri kan.. Miss A malas nak masukkan komen-komen yang panas ditujukan para pemiinat pada Raja Ema tu, korang cari sendiri la ye.. Miss A/UtaraNews.com

ep2p-5small