Priyanka Chopra Miliki Rumah Idaman Tepi Laut Di Los Angeles

Cukup bertuah bintang Bollywood terkenal Priyanka Chopra kerana miliki rumah idaman tepi laut di Los Angeles. Priyanka Chopra mempunyai suara yang sedap sehingga berjaya menjadi penyanyi rakaman serta muncul dengan albumnya sendiri serta beberapa single yang hits.

Kini, hidupnya semakin bertuah apabila berjaya mendapatkan sebuah rumah idamannya yang menghadap laut di Los Angeles dan bakal menetap di sana dalam tempoh 3 bulan yang akan datang. Fuh! hari-harui tengok laut, tenang je rasa. Opss!

Menurut sumber, Priyanka Chopra dikatakan bakal menetap di Los Angales untuk beberapa minggu bagi menjayakan sesi penggambaran untuk sebuah program TV dan pihak produser telah menempatkan dia di sebuah rumah yang mewah dan telah pun menempah sebuah vila untuk Priyanka.

“Dia akan menetap di vila tersebut bersama teamnya selama 3 bulan,”

Priyanka Chopra Miliki Rumah Idaman

Malah pihak produser program Tv tersebut turut melakukan hiasan dalaman rumah tersebut mengikuti selera dan citarasa yang diinginkan oleh Priyanka dengan menempatkan sebuah kuil kecil untuk memudahkan Priyanka sembahyang setiap hari serta meletakkan beberapa foto dirinya serta ahli keluarga supaya dia selesa seperti mana dia tinggal di Mumbai.

Tak sabar pula rasanya ingin melihat Villa mewah tersebut. Pasti mengancam kan! Eh!

22 total views, 22 views today

ep2p-5small