Penjelasan Suami Eina Azman Pasti Akan Buat Penganut Agama Islam Terharu

Advertisement

Gara-gara muncul dakwaan ‘Eina Azman Dituduh Cuba Putus Hubungan Adik Beradik Suami‘, kini Datuk Paduka Kaiser Gurmeet (Datuk Gmix) telah tampil memberikan penjelasan yang cukup kukuh yang membuatkan hati penulis terharu sebagai yang beragama Islam.

Isu agama merupakan punca sebenar Datuk Paduka Kaiser Gurmeet memaklumkan dirinya tidak menjemput adiknya ke ‘Majlis Resepsi Eina Azman Dan Datuk Paduka Kaiser Gurmeet Singh‘ yang baru berlangsung baru-baru ini. Mana tidaknya, rupanya adiknya itu membenci agama Islam malah memaksa Datuk Paduka Kaiser Gurmeet menukar balik agama ke Sikh. Humm patut lah, jadi Eina Azman tiada kaitan langsung dalam perkara ini. Kesian pula tiba-tiba dirinya dituduh punca putus hubungan adik-beradik suaminya putus. Apa pun mereka berdua pasangan serasi dan romantis!. Buktinya menerusi artikel ini ‘Video Sweet Eina Azman Dan Suami Bercium Sempena Hari Lahir‘.

Ini adalah versi alihbahasa secara mudah:-

Penjelasan Suami Eina Azman Pasti Akan Buat Penganut Agama Islam

Advertisement

Kesemua sister (tidak diketahui kakak atau adik) telah hadir tetapi yang 2 orang tidak datang. Saya tidak pernah menjemput mereka kerana mereka membenci Islam dan memaksa saya menukar balik agama saya ke Sikh. Saya tahu apa yang saya pilih dan saya pilih Islam kerana saya mencintai Islam. Ayah dan ibu saya membeli baju untuk hadir tetapi yang 2 orang itu tidak membenarkan. Emak saya menangis dan bercakap kepada saya. Saya akan berjumpa mereka di mahkamah kelak. Allah Maha Besar. What goes around comes around (tak tahu nak translate camner)

Menarik :- Berat Badan Eina Azman Naik Disangka Berbadan Dua

Penjelasan Suami Eina Azman Pasti Akan Buat Penganut Agama Islam Terharu2

Dugaan yang dihadapi Datuk Paduka Kaiser Gurmeet dan Eina Azman agak berat kerana melibatkan isu agama dan hubungan adik beradik. Penulis yakin Datuk Paduka Kaiser Gurmeet bijak dan tabah dalam menghadapi semua dugaan ini, normal dengan cabaran yang dihadapi bagi yang baru memeluk agama Islam. Penulis doakan semoga hubungan mereka adik beradik kembali erat dan isu agama tidak dibuat main-main. Bertabah lah Eina Azman dan suami.

42 total views, 42 views today

ep2p-2