PA Kesal Mamat ‘Lesap’ Lepas Terima Wang Gegar Vaganza

            
        

                    
  

  

Siapa yang Tidak Kecewa kalau Usaha keras Bagi menaikkan nama seseorang penyanyi ITU disia-siakan sahaja yang Mass.

Itulah Yang dirasakan Oleh Pengurus artis Yang dikenali Sebagai penyanyi Mie Kuarters Carian selepas, Mamat Yang JUGA Bekas vokalis Kumpulan Exist Tiba-Tiba menghilangkan Diri Tanpa khabar berita Carian selepas memenangi Tempat ketiga profil program Gegar Vaganza, baru-baru Jogja.

Kalau diimbas kembali, penyanyi ITU rasaya Jogja Pernah Terlibat Dengan Pelbagai Kontroversi KES termasuklah dadah dan Curi sehingga popularitinya merudum.

Bagaimanapun, usaha Mie Setahun rasaya program tersebut Telah Berjaya Menukar Mamat sehingga Berjaya membawanya kembali ke Pentas nyanyian, Menurut Laporan Berita Harian.

Malangnya, wang Kemenangan di Gegar Vaganza dikatakan Telah membuatkan penyanyi ITU Terus menghilangkan Diri sehingga Beberapa Tawaran Persembahan Terpaksa dibatalkan kerana dia are DAPAT dihubungi.

 Mamat 'Hilang' Selepas Terima Wang Kemenangan Gegar Vaganza

“Jangan Terlalu Hidup dibayangi populariti kerana are dari selama-lamanya Kita lenang di atas. Mamat sepatutnya belajar Carian daripada kesilapan dan mengulangi are Apakah yang Pernah dilaluinya.

“Sepanjang Setahun, rasaya Appear Tempat ketiga profil Gegar Vaganza, Mamat menunjukkan displin Yang Baik. Namun all Ditukar apabila wang lenang Dalam genggamannya. Saya marah kerana Tindakan Tidak Matang Mamat membuatkan Beberapa Perancangan terganggu.

“Saya memberinya bunga, tetapai Mamat meninggalkan ‘tahi’ yang membuatkan Jogja Mass Kecewa,” ujar Mie.

Aduhai, words Mana sangatlah wang RM15,000 tu sampai sanggup memperjudikan Peluang dan Masa Laman utama yang sudah SEDIA terbentang.

Harapnya Mamat tak gunakan wang tersebut Untuk kemalangan perkara-kemalangan perkara Yang tak berfaedah. Faham-faham sajalah … – MYNEWSHUB.CC

Oleh: Elza

Komen

komen

        

                                                    

ep2p-5small