Neelofa termalu.. Shaheizy Sam tak mengaku bercinta..

Puteri Najwa

Isk malu betul Miss A kalau jadi Fazura ni, mana taknya kenyataan terbaru dari Shaheizy Sam memaklumkan dirinya hanya pernah bercinta dengan Puteri Najwa sahaja! Habis tu yang si Fazura cakap dia pernah bercinta dengan Sam macam mana pulak?

Nampaknya Sam ni tak pernah pun bercinta dengan Fazura macam dia hebohkan sebelum ni.. Malu sangat aih perempuan bertepuk sebelah tangan.. hehehe..

Menurut Sam lagi walaupun hubungan dia dah Puteri Najwa putus ditengah jalan, Puteri Najwa masih lagi berhubung mesra dengan keluarga Sam.. Lebih menarik lagi Sam ni masih single tau! So Syatilla Melvin ni bukan lah awek baru Sam.. Teman tapi mesra ja kot..

“Bagi Sam, pasangan bercinta pasti akan ada penghujungnya. Kalau tidak berakhir di alam perkahwinan, ia akan berhenti di tengah jalan (putus). Sam belum melalui zaman perkahwinan, tetapi pernah lalui situasi putus cinta.

Melihat dari sudut dan jalan penceritaan berkaitan Fazura, Syatilla, dan Najwa, hanya Najwa saja bekas kekasih Sam. Kekasih pasti ada penghujungnya. Akan tetapi, persahabatan dan kawan-kawan datang dan pergi. Apa yang Sam boleh katakan, ia adalah hubungan kawan-kawan saja.” ujar Sam..

Lepas dengar kenyataan ni apa yang Miss A boleh katakan, Fazura dan Syatilla Melvin mungkin hanya bertepuk sebelah tangan..hahaha.. Hanya Puteri Najwa yang berjaya mencuri hati Sam..

Pedih putus cinta dengan kekasih lama masih lagi belum sembuh agaknya.. Tu yang sampai sekarang duk single lagi.. Apa pulak komen Fazura er bila dengar kenyataan Sam ni.. Miss A/UtaraNews.com

ep2p-5small