Mencintaimu Kesilapan Terbesar, Nota Suami SEBELUM Bunuh

Mencintaimu Kesilapan Terbesar, Nota Suami SEBELUM Bunuh

                        

                      

                        

                      

Cemburu Yang Menguasai Diri Hingga tak DAPAT dibendung, Antara motif Biasa Bagi KES pembunuhan tragis membabitkan pasangan Bercinta.

Berkemungkinan, itulah JUGA penyebab Satu pembunuhan ngeri di Singapura Pada Jumaat Lalu apabila Seorang suami Ken Ong, 37, Bertindak mengelar isterinya Koh Siang Hua, 39, di Provide Bye di Kondominium Jurong rasaya menikam Diri Sendiri.

Ken Ong Bertindak mengelar isterinya sampai Mati Carian selepas lama menyimpan Dendam.

Dalam Kejadian yang sah bagi di Park View Mansions, Yuan Ching Road ITU, Seorang pembantu rumah Filipina, Jamelarin Jasmen Corpuz, 37, turut cedera Parah apabila cuba ‘masuk campur.

Pengawal Keselamatan kondo Lee Jee Kwang menceritakan, Jasmen datang meminta pertolongan padanya Dalam Keadaan berlumuran Darah Dengan lengan Kiri tersiat Hingga menampakkan tulang selain mengalami Luka di kepala, leher dan belakang badan.

Pembantu rumah warga Filipina Yang turut cedera ditetak Dalam Kejadian di Jurong, Jumaat Lalu.
Bagaimanapun Dalam Keadaan Panik dia tak Habis-Habis meminta Supaya Membantu tuannya Yang Sedang diserang suami.

Perbuatan kejam dilakukan Ong ternyata sudah dirancang memandangkan dia sempat memuatnaik Satu status di Facebook jam 8.09 pagi ITU bertajuk ‘Nota Akhir’ yang mengulas tentang perkahwinannya Dengan Koh Selama Tujuh Tahun dan Keluarga mentuanya.

Ong JUGA didapati Telah Memberikan ‘bayangan’ Akan Pendapat melakukan kemalangan perkara Dahsyat Jogja menerusi Beberapa status Other rasaya Jogja.

Tak CUKUP Dengan ITU Ong turut mengirim emel bertajuk “Jurong Pembunuhan” media Carian kepada Beberapa.

Dalam nota Yang disertakan, dia menuduh isterinya Yang berasal Masjid Malaysia namun Kini memegang Taraf Penduduk Tetap Singapura Telah berbuat, “pembohongan, janji-janji kosong dan pengkhianatan” (words menipu, janji-janji kosong dan pengkhianat) selain ayat berbunyi “mengetahui dan kasih sayang anda adalah benar-benar kesilapan saya yang paling besar dalam hidup “(mengenali dan Mencintaimu ADALAH kesilapan Terbesar Dalam HIDUP INI).

Ken dan Koh meninggal Dunia di hospital ekoran kecederaan dialami manakala pembantu rumah Bye dilaporkan lenang Dalam Keadaan stabil.

Pihak polis menyiasat Masih Punca Kejadian

Sumber mynewshub.cc

                      

                    

ep2p-2