Memalukan!!!! Awek TRW Kelantan mintak autograf atas ‘tetek’..

Tengok dari segi baju jersi tu sah-sah la peminat pasukan Kelantan, dan yang turun tanda tangah tu nampak macam pemain import The Red Worriors (TRW).

Amboii.. Sakannya mintak sign autograf dekat bahagian dada berbonjol lagi tu. Syok nohh boleh acer-acer sikit. Free ja dapat pegang haaa.. Uihhhh tak malu jugak la perempuan ni.

Gomez pun tak pasti jugak siapa gerangan perempuan yang mintak autograf pemain import Kelantan ni. Dengar-dengar kata perempuan tu isteri player import ni. Tapi tak kan la sampai mintak sign sampai macam tu kalau pun perempuan ni isteri dia.

Malu la sikit dah la kat tempat awam.. Kalau kat negara dorang tak kesah lah kan. Tapi kat sini kalau buat macam ni memang kena troll la.

Gambar tak manis dipandang ni bagamanapun telah menjadi viral di laman sosial. Rata-rata mereka memang tak senang la dengan gambar yang tersebar ni. Banyak spekulasi buruk yang timbul sorotan dari gambar yang dimuat naik ni.

Gomez pun tak pasti kat mana lokasi gambar ni diambil dan bila ianya diambil. Apa-apa pun kita tunggu jala apa komen pemain import Kelantan ini mengenai kontrovrsi gambar yang tersebar ni yer. Apa pulak alasan yang dia nak kasi. -TiraGomez/UtaraNews.com

ep2p-2