Lubang bawah tanah telan orang di Korea..

Dugaan betul..Tak de siapa sangka bila kemalangan akan berlaku.. Kadang-kadang ia berlaku tanpa diduga..

Satu kemalangan yang kita sendiri tak jangka telah berlaku dimana secara tiba-tiba satu pasangan couple di Korea Selatan ‘terjerumus’ dalam lubang sebaik sahaja turun dari bas…Gilerr btoi la..Macam mana na lubang tengah-tengah jalan nih..

Malang sungguh.. Takde angin, takde ribut, then ‘ter’’ ke dalam.. 100 kaki jugak lahh.. Betul-betul naya.. Rasanya ni bukan lagi prank, tapi betul-betul reality. Kalau lah yang jatuh tu orang tua kerepot, memang ‘gudbye’ kot..

Nasib baik la kat situ ada CCTV.. Lawak memang lawak,tapi kesian pun ada. Confirm ‘trauma’ nak lalu kat kawasan ‘makan orang’ tu kan.. Setakat ini, mangsa dilaporkan mengalami kecederaan ringan dan dibawa ke hospital untuk rawatan lanjut.

Menurut pihak polis, bersebelahan kawaan terbabit terdapat satu tapak pembinaan bagi 39 tingkat pangsapuri. Berkemungkinan berkaitan kot.. Ntah la.. Biarlah pihak polis menjalankan tugasnya..

Nak buat cammana kan.. Mayb sebab bercouple kot.. Hehe..Apepun kena bersabar jer la.. Tak semua hari kita ceria..Hehe.. Senyum lah walaupun ter’kedalam’.. Opss. ~~MiraAzhar/Utaranews.com