Laptop ini milik bunian??? – UtaraNews.com

Haisk,sukar nak percaya.. Persoalannya, benar kah wujudnya alam ‘bunian’ atas dunia nie? Eiii,boleh rosak fikiran kita kalau asyik fikir macamnie..Ye dak? Tak senang duduk hoii..

Apa perasaan korang kalau dapat tahu orang menjual Apple Macbook  di eBay sebenarnya sudah lama berada di alam kubur? Ohh no, mampus korang meraung histeria..

Gilerr betul. Kejadian berhantu ini berlaku di United Kingdom. Menurut seorang pembeli, dia hairan kenapa empunya komputer enggan berjumpa sendiri dengannya sehingga ke hari ini malah asyik memaksa dirinya ‘memulangkan’ laptop tu di kawasan perkuburan..

Lalu pembeli yang enggan dinamakan terus ‘check’ data peribadi empunya lappy tuh.. Dan alangkah terkejutnya sebenarnya empunya sudah lama meninggal dunia..

Fuh, meremang bulu roma nih…Korang mesti ingat lagi dengan kisah penerimaan mesej dari orang dalam kubur pada suatu ketika dahulu.. Memang gempar, tapi last-last cucu dia sendiri gunakan number tue.. Betuk tak?

Apapun ,semuanya rahsia Tuhan.. Boleh khurafat oo kalau korang fikir macam tu.. So, biarlah kejadian nih menjadi rahsia.. Gara-gara nak menamatkan entity paranormal nie,akhirnya laptop tu telah ditanam di dalam kubur mayat tersebut..Lega!! ~~MiraAzhar/UtaraNews.com

ep2p-2