Kes Gadis Uitm Dikelar Tukang Masak Direman 7 Hari

TAIPING -. Seorang tukang masak Yang disyaki mengelar Seorang penuntut Universiti Teknologi Mara (UiTM) sehingga Mati di Kilometer 228,2 Lebuh Raya Utara-Selatan arah selatan berhampiran Bukit Gantang, Semalam direman Selama Tujuh hari Bermula hari ini

Suspek Yang berusia 25 Tahun DIBAWA ke Balai Polis Parit Buntar, dekat here Kira-kira jam 10 pagi tadi Untuk permohonan diproses dengan Tahanan merebut kembali.

High Court Mahkamah Tinggi Rosnee Mohd Radzuan, Yang Hadir ke balai polis berkenaan membenarkan suspek direman sehingga 9 Februari Jogja Bagi Membantu Siasatan mengikut Seksyen 302 Kanun Keseksaan.

Pemuda Yang JUGA dipercayai teman lelaki dan Mangsa Bekerja Sebagai tukang masak di Melaka,-kemudian DIBAWA Semula ke Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Taiping Kira-kira jam 10.45 pagi tadi.

Dalam Kejadian Kira-kira jam 12 tengah hari Semalam, Mangsa Norsyuhada Johari, 19, penuntut UiTM kampus Permatang Pauh Pulau Pinang, meninggal Dunia di Hospital Kuala Kangsar, dekat here Kira-kira jam 2 petang Ketika Sedang Mendapatkan Rawatan.
[1999005 ]
– BHarian Online

ep2p-2