Kenyataan Menteri Pertanian Jejas Perhubungan Kaum – PKR

            
        

                    
  

  

KUALA LUMPUR – Kenyataan Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob memburukkan lagi Perhubungan kaum di negara Jogja.

Ketua Penerangan Parti Keadilan Rakyat (PKR), Syed Ibrahim Syed Noh mendakwa, Kenyataan ITU JUGA Satu kedangkalan Dalam Usaha Menangani tempias kegawatan Ekonomi.

“Soal Kawalan harga barang dan Ekonomi Domestik sepatutnya ditangani Dengan view this Struktur Kos dan Sistem Kawalan harga barang.

“Bukan Hanya Dengan mengeluarkan Kenyataan memboikot Perniagaan Antara kaum,” dakwanya Dalam Satu Kenyataan media hari ini.

Sehubungan ITU, Syed Ibrahim meminta Ismail Sabri Supaya Membuat Kenyataan berasaskan Prinsip Keadilan Untuk Semua, saling menghormati dan menunjukkan Contoh tauladan Yang Baik.

Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani hari ini bagaimanapun berkata, Tiada sebab Untuk beliau memohon maaf Berhubung Kenyataan menggesa Pengguna memboikot para peniaga Cina Yang enggan menurunkan harga barang.

Beliau memberitahu Telah menjelaskan Dalam tulisan Zain di Facebooknya bahawa Tindakan Sama Harus Diambil Terhadap para peniaga Melayu dan India Yang bersikap Sama. – Mynewshub.cc

Komen

komen

        

                                                    

ep2p-5small