Iklan pelacuran kini semakin berani di Malaysia

Wowwwww ! Promote iklan perlacuran macam dengan promote iklan syampoo Sunsilk je! Terbuka siott.. Berani giler siap buat flyers lagi tuwwww ! Dia ingat kegiatan perlacuran ni macam jual ayam goreng tepi jalan kott.

Flyers-flyers iklan perlacuran ni disebarkan secara terbuka dan terang-terangan di sebuah apartmen di Kota Kinabalu, Sabah. Amboiii.. Siap ada harga promosi tu yang tak tahan tu. Beli satu percuma satu takde ke bang??

Tak tahu la apa jadi kalau budak-budak yang baca. Kang balik tanya family pulak  fingering massage, cumshot dan bbj semua tu apa ! Hahaaaaa.. Habis la lepas ni si isteri dekat apartment u semua pakat gari somi dorang.

Dorang nak buat macam dekat Danok pulak, sana takpe la perniagaan perlacuran dah memang jadi sumber pendapatan dorang. Sini Malaysia beb, salah di sisi undang-undang kegiatan perlacuran ni.

Dalam iklan yang dikongsikan menerusi laman twitter ni, bapak ayam ni siap sertakan nombor telefon dan lokasi premis perniagaan dorang lagi. Perhhhh ! Ni jenis berani bapak ni tak takot kena ambush ker?

Harap-harap pihak berkuasa boleh buat something bagi membendung kegiatan perlacuran di kawasan tu dari keadaan menjadi lebih buruk. -TiraGomez/UtaraNews.com

ep2p-5small