GADIS BANGGA DEDAH CIPTAAN YOGURT AIR KEMALUAN

Sapa nak Gomez nak belanja yogurt yang dibuat mengunakan bakteria dari Vagina kita sendiri?? Hahaaa.. Gelinyaa nak makan !

Macam seorang saintis wanita ni, Cecilia Westbrook., dia nekad untuk menghasilkan yogurt dengan menggunakan bakteria Lactobacilli yang terdapat dalam Vagina orang perempuan. Sebenarnya dalam Vagina orang perempuan ni terdapat satu bakteria yang boleh digunakan untuk membuat yogurt.

Tapi dia ni tak pikir ka bukan bakteria jenis tu saja yang ada dalam Vagina, macam-macam jenis bakteria lagi yang ada dalam tu. Silap-silap bakteria selain Lactobacilli ni boleh datangkan kesan buruk kepada mangsa.

Cecilia yang juga merupakan seorang pelajar PhD di Universiti Winconcin berpendapat, kalau sebelum ni yogurt boleh dihasilkan dengan menggunakan flora. Kenapa tidak boleh pulak nak gunakan bakteria dari Vigina.

“Sudah tentu sebagai seorang feminis, saya ingin katakan bahawa terdapat kecantikan dalam badan yang boleh diterokai dan dijadikan makanan,’’ katanya yang memberi alasan kenapa dia menghasilkan uji kaji menjijikkan itu.

Eshhh.. Bila cerdik sangat jadi macam ni pulak. Yang paling dasyatnya.. selepas dia membuat uji kaji ni dengan menggunakan sumber bakteria Vaginanya sendiri, dia siap try makan pulak tu.

Hahahaha… ayoyooo, lepas tu boleh pulak dia cakap rasanya sebijik macam Yogurt India, Yukkkkkssss !

Sebelum ni dia terfikir untuk menggunakan bakteria dari sperm lelaki, tapi susah pulak dia nak dapatkan. Hahaaa.. Gila dah perempuan ni, buat lah something yang berguna sikit. Bila dah pandai sangat jadi macam ni pulak hurmmmm..-TiraGomez/UtaraNews.com

ep2p-2