Fletcher Tinggalkan Man United Untuk Bersama West Brom

            
        

                    
  

  

LONDON -. Kerjaya Darren Fletcher Selama 15 Tahun Bersama Manchester United berakhir Pada Ketika West Bromwich Albion mengumumkan bahawa Bye sudah mengikat Kontrak Bersama kapten Scotland ITU Tanpa sebarang Yuran Perpindahan

pemain tengah berusia 31 tahun pernah belajar ITU menyertai United Ketika Menjadi Pelatih dan Membuat sebanyak 342 Serta kemunculan menjaringkan 24 Gol.

Bagaimanapun Carian selepas are Menjadi Pilihan Utama Di bawah Pengurus baharu United, Louis van Gaal, dia mengikat Kontrak Bersama West Brom Untuk doa Tahun setengah Dengan membina Untuk Tambahan Pada Tahun berikutnya.

“Albion amatlah Gembira Untuk Kehadiran mengalu-alukan Darren Fletcher. Pemain baharu Dengan jersi nombor 24 ikat Kontrak Selama 2.5 Tahun Dengan membina Lanjutan dari selama 12 bulan, “kata West Brom Dalam laman web rasmi Bye.

Fletcher Yang dianggap Antara pemain tengah Terbaik Appear menerusi Akademi Amerika dan Membuat kemunculan Sulung Bersama kelab ITU Pada Mac 2003.

Ketika Bersama Syarikat, dia menjulang lima kali Gelaran Liga Perdana, doa kali Piala Liga, Liga Juara-juara dan Piala Kelab Dunia FIFA dan kuda yang 66 kemunculan Bersama Skuad Kebangsaan Scotland dan menjaringkan lima Gol. – AFP

Komen

komen

        

                                                    

ep2p-2