Fazura Nafi Sindir Zizan

Status di Twitter Yang dimuat naik pelakon Jelita Fazura sejurus diperolehi Degree awarded program Maharaja Lawak Mega 2014 (MLM 2014) minggu lalu are dituju Carian kepada Anggota Virus, Zizan Razak, sebaliknya Bupati Carian kepada Pendapat secara umum.

SEBELUM ITU, Ramai Yang mengaitkan status ITU Sebagai sindiran buat Zizan Yang mencelah Ketika Fazura-memberikan KDN komen dan IA Dilihat Sebagai Tindakan biadap.

“Saya tak Kisah pun Dengan Tindakan Zizan ITU. Mungkin lumrah dan aksara pelawak memang Mass.

“Cuma Saya terfikir, Jika Zizan TIDAK BOLEH menghormati Tugas saya sebagai pengadil dan Masih view this saya sebagai kawan-kawannya Hingga Tidak mahu mĕndĕngar KDN komen, Saya Mungkin berasakan Saya Tidak Layak lenang di situ.

“Sekurang-kurangnya benarkan Saya habiskan KDN komen Jogja dulu,” katanya.

Fazura berkata, Bukan Mudah Untuk Menjadi pengadil Serta-memberikan markah Carian kepada Peserta apatah lagi Yang sakit terdiri daripada bertanding Carian daripada pelawak Berpengalaman.

“Jadi, malam tidur ITU rasaya Jogja memuatkan naik taraf ITU Carian selepas menerima words Maklum Balas Yang menegur Sikap Zizan. Saya lakukannya Sebagai Satu Peringatan Bagi sesiapapun Sertakan Diri Saya, “katanya.

Sementara ITU, Harian Metro Pada Rabu Lalu melaporkan Zizan sudah Membuat permohonan maaf secara Terbuka berikutan tindakannya ITU.

Selain ITU, Zizan JUGA dikecam kerana dianggap Semakin Dunia Belum Berakhir dan Tidak sensitif Ketika Pendapat melakukan Persembahan Dalam MLM2014, Jumaat Lalu.

Jenaka Zizan dan Virus Dilihat seperti mempersendakan penyanyi Dayang Nurfaizah Dengan Penggunaan istilah hitam manis dikritik peminat Yang menganggap IA keterlaluan dan Tidak sensitif. [ 1999006]

“Saya Hanya berniat bergurau dan Tidak Pernah berniat Untuk mengguris hati sesiapa pun. Maafkan Saya. Jujur dan ikhlas Carian daripada Jogja, “katanya.

Dalam Pada ITU, Fazura Terus melebarkan sayap Dalam Bidang Perniagaan.

Carian selepas doa Tahun mengusahakan label pakaian Sendiri iaitu House of Doll, pelakon filem Manisnya Cinta Di Cappadocia ITU melancarkan Pula Produk pelangsingan menerusi Syarikat miliknya Doll Domination Sdn Bhd.

Maklumat lanjut mengenai produk berkenaan Boleh layari laman web www.dolldomination.com.my. – HMetro

ep2p-2