Bukti Bahawa Cinta Dan Sex Tidak Memandang Wajah Dan Bentuk Tubuh

Wanita ini marah ketika hubungan perkahwinannya di sindir oleh sebuah media online di internet, diaberkahwin dengan seorang lelaki yang hanya mempunyai tinggi badan sekitar 70 CM dengan bodyyang menurut pandangan umum tidak sexy sama sekali, kerana kalainan yang dialami oleh suaminya.Dia dicemuh tentang hubungan sexualnya yang tidak mungkin berpuas hati dengan lelaki yangmempunyai kelainan ini.

Beberapa wanita mungkin mengatakan tarikh dengan lelaki yang mempunyai tinggi badan jauh lebihpendek bukanlah pilihan, tapi Mindie Kniss seorang perempuan yang terbilang sexy dan cantik inimempunyai seorang suami bernama Sean Stephenson yang hanya mempunyai tinggi badan 2ft 8inatau sekitar 70 sentimeter, tidak mempedulikan hal tersebut .

Pasangan yang sama-sama menjadi motivator ini, bertemu melalui seorang rakan pada tahun 2009dan berkahwin pada tahun 2012 lalu selepas Mindie berpindah ke Chicago untuk lebih dekat denganSean.

“Ini menyenangkan untuk berkahwin dengan wanita ini – tidak seharipun meninggalkannya tanpa sayamengatakan padanya bahawa aku mencintainya seperti 8,000 kali cinta, “kata Sean.

Sebuah media online mengatakan bahawa Mindie mencintai Sean bukan kerana seks, melainkankerana wang. Menanggapi hal tersebut, Mindie yang berusia 36 tahun dengan tinggi badan 4 kaki 11in,berkata: “Saya harus meluruskan. Hanya kerana dia cacat bukan bermakna kami tidak mempunyaikehidupan seks yang mengagumkan.

“Itu bukan cinta pada pandangan pertama, tetapi Sean adalah salah satu orang yang paling seksualyang pernah saya temui – tuduhan itu sangat mengerikan untuk mengatakan bahawa suami saya tidakboleh memuaskan saya secara seksual dan itu adalah urusan mereka.”

Sean menegaskan “Aku adalah orang yang paling seksual saya tahu,. ‘Seks mungkin adalah bahagianterbesar dalam hidup saya.”

Sean lahir dengan kelainan Osteogenesis Imperfecta, atau sering disebut sebagai Disorder Rapuhtulang. Lelaki ini berusia 35, dan hanya mempunyai tinggi badan 33.6in atau sekitar 70CM, tulangkakinya tumbuh pendek dari umumnya.

MENARIK UNTUK DILIHAT

ExtraClassifieds.com – Free Classifieds USA – Buy & Sell, post Your free classified ad Now

ep2p-5small