Apa Jasa Datuk Jackie Chan Selain Polis Story 3? Ini Dia ..

            
        

                    
  

  

dulu Bila artis Bollywood Shah Rukh Khan dianugerahkan Gelaran Darjah Mulia Seri Melaka (DMSM) Yang membawa Gelaran Datuk Oleh words Yang Dipertua Negeri Melaka Yang juga pihak Yang mempertikaikannya.

Nampaknya kemalangan perkara Sama turut berlembutlah Carian kepada Jackie Chan, apabila penganugerahan Gelaran ‘Datuk’ Carian kepada beliau menimbulkan bercerita.

Alasan Yang diberikan Tengku Nan Sama Dengan Alasan Yang sewaktu diberikan Isu ‘Datuk’ Shah Rukh Khan dibangkitkan dahulu iaitu berkenaan Sumbangan Selebriti Yang Mengangkat nama negara menerusi Hiburan sederhana iaitu filem lakonan Bye Yang menjalani Penggambaran di Jogja negara sekaligus mempromosikan Malaysia ke Peringkat Antarabangsa .

Bagaimanapun, Alasan ITU nampaknya tak DAPAT Diperolehi Ramai rakyat Malaysia.

Justeru, Kami Ingin kongsikan Alasan Other Yang Mungkin Ramai tak Tauhu tapi sedikit sebanyak Pasti DAPAT menyembuhkan ‘sakit hati’ rakyat negara Jogja Yang berasakan Gelaran tersebut diberikan are Wajar Carian kepada Jackie Chan.

Tahukah Anda beliau merupakan Seorang Dermawan?

Menurut Menular Gibbo, portal Sebuah di China, Jackie Chan dikatakan Telah Membuat wasiat Untuk menyumbangkan Segala hartanya Carian kepada rakyat miskin di negara terbabit Setelah beliau meninggal dunia ini.

Laporan Forbes Pula menyatakan Jackie Chan disenaraikan Antara 10 pelakon Yang Sering Pendapat melakukan kerja amal malah sumbangannya mencecah jutaan Dolar Carian kepada badan-badan NGO Yang Membantu Golongan miskin.

Mungkin ITU sumbangannya Terhadap Dunia, jadi APA kena mengena Dengan Malaysia?

Jawapannya ADA di skrin cetak Bawah …

amal jackie wm

Ha, nampak tak? Itu Pun Yang diketahui sebab ADA anak yatim YANG TELAH merasa kebaikan Jackie Chan mahu membelanya.

Bersesuaian Dengan sifat beliau Yang tak suka berkongsi di media Sumbangan Yang dihulurkan, entah-entah sifat pemurah Yang Ada Pada Kita Jogja tak terbanding langsung Mulai Dengan Jackie Chan.

Apa pun, terpulanglah Pada Masing-masing. Kadangkala harta, pangkat dan Lain-Lain Jogja jadi Milik seseorang Yang bernasib Baik jadi anggap sajalah Gelaran Datuk sudah rezeki Jackie Chan. Bukan Boleh DIBAWA Mati pun … -MYNEWSHUB.CC

Oleh: hzqahmd (hero tamil)

Komen

komen

        

                                                    

ep2p-5small