Video Inside – Anak Saya Diganggu Sejak Tingkatan Lima – Bapa Gadis Yg Dikelar Leher

Bapa Carian kepada Pelajar Wanita Yang maut Akibat dikelar Seorang lelaki Semalam Pernah Membuat laporan polis Mengenai anaknya Yang Sering diganggu lelaki ITU Sejak di Tingkatan Lima

Johari Hashim berkata, Pemuda berkenaan ADALAH Rakan Sekampung anaknya dan Pernah meluahkan Hasrat Untuk Menjalin Perhubungan serius Dengan anaknya.

Namun beliau berkata, Bye sekeluarga menghalang Hasrat Pemuda ITU kerana dia disyaki menagih dadah.

“Anak Saya Hanya berkawan Biasa. Tetapi dia mahu mengadakan Perhubungan serius. Anak Saya Pernah beritahu Kami, lelaki ITU selalu mengganggunya. Saya Pernah telefon dan hantar SMS Carian kepada dia Supaya jangan ganggu anak Jogja.

“Saya JUGA Pernah Membuat laporan polis Empat Tahun Lalu. Apabila dia Bekerja di Melaka, Saya ingatkan dia sudah berhenti ganggu anak Jogja kerana anak Jogja are lagi bercerita mengenainya, “katanya Carian kepada pemberita.

Anaknya Nursyuhada, 20, penuntut Universiti Teknologi Mara (UiTM) Permatang Pauh, Pulau Pinang maut Carian selepas dipercayai dikelar Seorang lelaki di Kilometer 228,2 Lebuhraya Utara-Selatan arah selatan berhampiran Bukit Gantang, Perak Semalam.

Johari berkata, namun Carian selepas ITU, anaknya memberitahu lelaki berkenaan Masih mengganggunya.

Beliau berkata, Keluarga Pemuda ITU mengetahui apabila kelakuannya Yang Pernah Bertindak Ganas memecahkan pintu rumahnya di Taman Hosba di here.

Beliau berkata, Pemuda berkenaan Pernah melarikan anaknya Dengan Kereta rasaya Jogja tetapi Bye sekeluarga menemuinya Semula.

“Saya terkejut apabila Sangat Rakan kelas anak Jogja Menghubungi Isteri Saya dan memberitahu anak Saya Akan dicederakan sekiranya anak Jogja are mahu menaiki Kereta lelaki ITU.

“Isteri Saya cuba Menghubungi anak Jogja Beberapa kali, tetapi Panggilan telefonnya are dijawab. Saya JUGA Menghubungi ibu Bapa Pemuda ITU meminta Bye Bye anak Menghubungi Untuk Pulang membawa anak Jogja, “kata Johari.

Beliau berkata, Bapa lelaki ITU-kemudian anaknya Menghubungi dan memaklumkan Carian kepada Johari anaknya sudah mengelar leher Nursyuhada.

Beliau JUGA kesal kerana lelaki ITU dilapor memberitahu juga pihak polis bahawa dia Pendapat melakukan kemalangan perkara ITU kerana mengalami sakit mental.

Johari berkata, kali terakhir beliau ialah anaknya Bertemu Pada awal bulan Lalu Ketika menghantar anaknya di Perhentian bas Shahab Perdana, Alor Setar Untuk Pulang ke kampus.

Nursyuhada Yang meninggal di Hospital Kuala Kangsar dikebumikan di Tanah Perkuburan Islam Kampung Cherok Mokkan pagi tadi.

 

ep2p-5small