8 Gambar Comel Wajah Isteri Kesayangan Sharif ZERO

Gambar Comel Wajah Isteri Kesayangan Sharif ZERO Yang Berkulit Putih | ‘Dapat Wang RM500,000 Hantar Ibu Ke Mekah Dan Bina Rumah‘ merupakan niat murni kumpulan Zero setelah menjadi juara Maharaja Lawak Mega 2014 (MLM 2014). Jutaan tahniah dengan kejayaan tersebut!. Walaupun persaingan antara kumpulan sangat sengit tetapi Zero membuktikan yang mereka layak di gelar Juara. Yelar kan, kalau tidak tak kan la gosip ‘Zero Cipta Sejarah Peserta Hotseat Layak Ke Akhir MLM2014‘ tiba-tiba boleh muncul, semua meletakkan harapan yang tinggi kepada kumpulan Zero.

Kumpulan Zero dijangka akan menggegarkan industri hiburan tanah air pada tahun 2015 ini. Kumpulan Zero terdiri dari Syaiful, Sharif (Kadir) dan juga Atu. Mereka bertiga berasal dari Kudat, Sabah. Ikuti ‘11 Fakta Menarik Tentang Zero Juara MLM2014‘ yang mungkin membuatkan korang rasa kumpulan Zero lain dari yang lain, unik gituh!

Syaiful bakal mendirikan rumahtangga dengan gadis pilihannya tidak lama lagi. Sementara adiknya, Atu (rambut gerbang) masih single dan belum berpunya. Hanya Sharif dari kumpulan Zero sahaja telah berkahwin dengan wanita cantik berkulit putih gebu. Sharif dikatakan berkahwin kira-kira 2 tahun yang lalu, hubungan mereka sangat romantis tau! Lihat sahaja gambar mesra selfie mereka berdua.

Gambar Wajah Isteri Kesayangan Sharif ZERO

Gambar Wajah Isteri Kesayangan Sharif

Gambar Wajah Isteri Kesayangan Sharif4

Gambar Wajah Isteri Kesayangan Sharif6

Gambar Wajah Isteri Kesayangan Sharif7

Gambar Wajah Isteri Kesayangan Sharif ZERO3

Amacam? Cantik tak? Semoga hubungan yang dibina kekal buat selama-lamanya. Humm elakkan kontroversi dan semoga Sharif tidak mudah lupa diri sekiranya semakin popular. Opss!

86 total views, 86 views today

ep2p-5small