4 Gambar Aksi Berani Zain Saidin Tayang Six Pack

Semenjak bergelar bapa kepada Aaisyah Dhia Rana , kini personaliti Zain Saidin sedikit berubah lebih-lebih lagi dari segi bentuk tubuhnya kini. Sebelum ini kenyataan ‘Zain Saidin – Impian Daddy Fit Akhirnya tercapai‘ benar-benar membuatkan peminat terpegun dengan bentuk badan Zain Saidin yang terkini. Bentuk badan seperti Zain Saidin kini menjadi idaman buat jejaka lain diluar sana. Malah tidak kurang juga ada sesetengah wanita sukakan lelaki yang mempunyai six pack. Ahaksss!

Gigih tau Zain Saidin ke gym demi mendapatkan bentuk tubuh yang di inginkan. Punca sebenar Zain Saidin ingin mendapatkan badan tegap berpunca daripada rungutan dan usikan Rozita Che Wan selaku isteri yang mengatakan dirinya berisi badan. Alahaiii sampai hati Rozita Che Wan berkata sedemikian untuk suami, tapi tak apa kritikan demi kasih sayang gitu. Chewah!

Gambar  Zain Saidin Tayang Six Pack

Gambar  Zain Saidin Tayang Six Pack

Gambar  Zain Saidin Tayang Six Pack

Gambar  Zain Saidin Tayang Six Pack

Impian Rozita Che Wan untuk memiliki suami yang berbadan tegap dan kacak telah tercapai. Malah telah dianugerahkan seorang bayi perempuan yang comel, geram rasa nak cubit lebih-lebih lagi apabila melihat ‘11 Gambar Sekitar Majlis Aqiqah Bayi Rozita Che Wan Dan Zain Saidin‘. Opsss! teruskan usaha Zain Saidin untuk memiliki badan yang tegap serta six pack, disamping menjalani kehidupan yang sihat.

ep2p-2