Masjid Sultan Salahudin Abdul Aziz Shah

Masih berada dishah alam sehingga esok dan akan bersambung menginap di KL pulak…..pagi tadi tak kemana2, cuma terperap je dalam bilik ni…nak jenjalan g cuci mata pun rasa malas sangat….dan dapat capture pemandangan masjid yang cantik ni…. Masjid Sultan Salahudin Abdul Aziz Shah kelihatan tersangat cantik dikelilingi oleh kehijauan pokok2 yang segar merimbun dari tingkat 11 hotel Grand BlueWave ni. Malam tadi boleh dengar tazkirah dari dalam bilik hotel je dan laungan azan juga terasa sangat dekat…. semuga kehijauan rimbun pokok2 disekeliling masjid akan tetap terpelihara,  tu tak kan terusik dek greediness of development…

ep2p-2