Horizon Hotel KK

 kali kedua kak rose datang ke sabah…. tapi ni pertama kali duduk kat sini, ikut encik asben yang g kursus, lama pulak tu sampai hari kesebelas baru balik…dan kak rose dapat bilik ditingkat sebelas dan menghadap ke laut, so boleh nampak pemandangan dan perjalanan bot penumpang yang besar dan kecil berulang ke pulau gaya yang berdekatan…. sayup2 dari pandangan mata, tapi sangatlah aktif pergerakan bot penumpang tu… nampak dari jauh macam nak capsize jer… seriau pulak mandangnya!

 saja nak tepek kat sini gambar2 bilik yang kak rose duduk, memang selesa dan kemas…dan tiap2 hari housekeeping datang makeup the room…. jadi bilik pun sentiasa kemas…

basin untuk hand wash yang cantik….

 toileteries dalam bilik mandi with glass door yang berlatarbelakangkan kala hitam.

 macam2 ade…

bath tub yang tak de masa nak guna pun!
 coffee section… bancuh kopi n bli goreng pisang kat bawah for tea time.
 sambil minum kopi boleh buat kerja kat working station ni atau tengok tv

atau bermalas2 kat koridor yang menghadap laut ni… 
masa ni panas sangat kat luar, jadi langsir semua tertutup jer!

and when you stay more than seven days, ade free laundry so… lagi bertambah malas lah bila semua kerja ade orang buatkan…. nasib baik bila balik n timbang berat, Alhamdullilah no changes!

ep2p-2