Anak Sulung Awie Dakwa Rozana Misbun Menipu, Sanggup Menjadi Saksi di Mahkamah

Anak Sulung Awie Dakwa Rozana Misbun Menipu, Sanggup Menjadi Saksi di Mahkamah

                        

                      

                        

                      

Puteri Aleeya Antasha merupakan anak Sulung penyanyi Awie Yang Kini Sedang naik turun Mahkamah Akibat kesnya Bersama Isteri Rozana Misbun.

Selain Carian daripada ITU Puteri Aleeya Antasha baru-baru Jogja Telah mendakwa ibu tirinya Rozana Misbun Membuat Kenyataan Palsu Carian kepada media.

Puteri Aleeya Antasha Yang Kini berusia 15 Tahun Telah terpanggil Untuk menceritakan pengalamannya sewaktu Sendiri Anda Tinggal dan Hidup Bersama ibu tirinya, Rozana Misbun.

Oleh Demikian Aleeya Telah memuatkan naik status di Akaun Peribadi Facebooknya baru-baru Jogja dan Telah meluahkan rasa kesalnya Terhadap ‘penipuan’ dilakukan Rozana.

Status tersebut turut dikongsi Aleeya di Akaun telah Istagramnya dan Telah Mendapat Pelbagai reaksi Carian daripada para pengikutnya.

Menurut Aleeya, Kenyataan Rozana (seperti Yang dipetik Masjid Sebuah portal Hiburan), Boleh dianggap mengarut kerana IA ADALAH pembohongan semata-mata.

Antara Yang didakwa Aleeya ialah, dari selama Jogja ayah dan ibu saudaranya Yang Akan memastikan dia dan adik-adiknya tidur mengikut waktu, Sertakan memastikan alat-alat ATAU barang barang Persekolahan Semuanya lengkap.

Aleeya berkata, dia sanggup Menjadi saksi di Mahkamah sekiranya Perlu kerana Ayahnya Tidak bersalah seperti yang ‘dicanang’ Rozana.

Di bawah Astro Gempak status kongsikan Yang Ditulis Aleeya di FBnya Beberapa hari Lalu:

                      

                    

ep2p-2