OD ITU SUFI: Melaka : Klebang Coconut Shake…

Mase yang diidam-idamkan sudah tiba… Dah lama sangat aku nak merasi kenikmatan “Coconut Shake” dekat Klebang ni… Ramai yang dah update blog, cuma aku je yang dok ketinggalan zaman… Bukan ape setiap kali bile aku pegi Melaka je sure tak sempat sempat, sebab kedai ni beroperasi dari pukul 11 pagi sampai 6 petang… Tapi Alhamdulillah lepas ni takdelah air liur melejeh-lejeh keluar, dah tak kempunan dah… Weeeeeee…. Kalau korang datang kesini die betul-betul berdekatan dengan Pantai Klebang… Kalau diluar hanya untuk “take away”, kalau korang masuk ke dalam haaa sesuailah untuk lepak-lepak… Jangan risau pasal parking kereta, tersedia indah dan banyak di dalam… Selain Air Coconut Shake yang sangat popular tu, kedai ini jugak ade menjual “Nasi Lemak” dan “Kuih-muih”… Aku yang 1st ime memang sejujurnya tidak mengecewakan langsung… Walaupun di blend menjadi ais blanded, isi-isi kelapa tetap terasa bile minum… Terbaek baq ang… Sile coba bagi mengatasi kempunan anda di masa hadapan huhuhuhu…

:: Coconut Shake Special – RM2.50 ::

:: Nasi Lemak – RM1.20 ::

:: Keadaan Di Dalam ::

:: Keadaan Di Luar ::

ep2p-5small