Melaka : Asam Pedas Claypot Kota Laksamana…

Satu lagi tarikan kalau korang ke Melaka ni, “Asam Pedas Claypot” di “Kota Laksamana“… Rugi kalau korang datang Melaka tak kasi pekene Asam Pedas… Terbaek punya asam pedas setakat ni yang aku pernah try dekat Melaka ni… Kedai makan ni dibuka disebelah petang, kalau tak salah dalam pukul 6 ke atas sampailah ke 3 pagi… Bermacam-macam menu korang boleh order Ikan Pari, Daging Tetel dan banyak lagilah… Die siap datang dengan set nasi bersama sayur dan telur asin… Punya sedap sangat sampai kuah asam pedas tu dah boleh dihirup macam sup… Tak caya aku cakap sendiri kene try okey…

:: Dua set ni bersama dengan air RM23 ::

ep2p-5small