T-Express Roller Coaster Terlaju Di Everland Korea… BEST…!!!

Kali ni mase untuk menggembirakan hati di Korea… Kalau nak ikutkan dekat sini ade 2 jenis “Theme Park“… Everland & Lotte World… Lepas dok selak-selak cerita dari para blogger ramai yang cakap “Everland” lagi best… So tolak tepi “Lotte World“, kite orang menuju ke “Everland”… Kalau boleh pegi sini biar awal pagi okey, kalau tak memang tak sempat nak main semua… 
Kalau nak ikut kan harga tiket die dalam 40,000KRW tapi sangat pelik dan teruja bile dorang bagi tau untuk foreigner lagi dapat murah 25,000KRW… Memang seyes aku terkejut sebab kalau dekat negara sendiri selalunya foriegner lagi mahal… Huhuhu so kalau korang pegi sini cari “Group Ticket Office” so situ korang akan dapat murah… Tolong sangat kalau korang pegi sini naik “Roller Coaster T-Express” seyes superb giler punya best… Sangat laju okey & die tersenarai salah satu roller coaster terlaju di dunia… Ok lupe nak pesan sini sangat panas so pakailah baju yang sesuai okey…
Cara ke Everland :
– Hyehwa (Line 4) menuju ke Chungmuro (Line 4) tukar train menuju ke Seoun National University of Education (Line 3) tukar train menuju ke Gangnam (Line 2) Exit 6 atau 7
– Cari Dunkin Donut pastu lintas jalan ade tempat bas tengah-tengah jalan & naek bas 5002
– Sampai situ korang akan naek shuttle bas
 *Kalau nak ikutkan ade lagi satu cara menuju ke Jamsil Station naek bas 5880 tapi baek tak yah sebab bas lambat…!!!

:: Video dari youtube best jugak naek ni tapiiii pening ::

:: Terserempak same officemate “May” hehehehe ::

:: Ok ni dari youtube roller coaster yang aku cakap superb best & laju ::

:: Sangat panas pekena aiskrim tinggi menggunung 2,500KRW ::

**Tapi ape pun bagi aku “Universal Studio Singapore” lagi best hehehehe…

ep2p-2