Pasha Makanan Halal Di Korea…

Kembali balek ke “Itaewon” bile kite orang lapar… Mungkin sebelom ni ke sini jugak mencari makanan “Halal”, tapi ke “Mr. Kebab”… Kali ini cuba pulak ke “Pasha”, makanan arab yang sangat-sangat sedap dan banyak jugak pilihan… Aku suka pegi sini sebab orang-orang die sangat peramah dari kedai yang sebelom ni… Tapi bab kesedapan dua-dua kedai memang sangat menyelerakan…

-Hyehwa (Line 4) menuju ke Dongdaemun (Line 1) tukar train menghala ke Dongmyo (Line 1) tukar train menghala ke Itaewon (Line 6) sampai cari exit 3

-Keluar sikit korang terus je dah sampai

  **Kawasan sini banyak orang Malaysia

:: Tokey kedai yang sangat sporting ::

ep2p-2