Pakai Baju Raja Di Insa-dong Information Center…

Masih lagi lokasi di “Insa-dong“… Mungkin korang pernah terbaca blog atau tengok tv ke orang dok pakai baju-baju kebangsaan Korea… Dah alang-alang datang sini rugilah pulak try betul tak…??? Dalam 3,000KRW untuk korang melaram habis-habisan pakai baju tu & bergambar selama 20 minit… Tempat ni lagi murah dari tempat lain bile aku tengoklah… Ade baju Raja, Pahlawan & macam-macam lagi… Nak pegi sini senang je korang akan nampak kedai logo “YY” tapi terbalik… So depan tu ade lorong korang terus je…

:: Ok aku sendiri lawak tengok aku pakai macam ni ::

:: Sempat aku ajak orang yang datang situ bergambar… Dari China kot ::

ep2p-2