Nami Island Mengimbau Drama Winter Sonata (Part 2)…

Sampai je kat “Nami Island” terpegun… terkesima tengok keadaan sekeliling…!!! Walaupun die satu pulau yang kecil tapi penuh dengan permandangan yang sangat cantik & hasil kretiviti yang unik manusia hasilkan… Jujur bile sampai sini terasa sebak pun ade dek sebabkan teringat ibu yang ade kat umah… Die sangat-sangat suke citer “Winter Sonata” yang berlakon dekat sini, pulak dekat sini dok pasang OST Winter Sonata huhuhu….
Sempat jugak kite orang pusing keliling pulau ni dengan naek basikal… Bukan sekadar pusing satu pulau… Aku dok sempat jugak rakamkan “Parodi Winter Sonata” dekat sini… Huahuahua… Bile idea giler datang habislah… Mase aku pegi ni musim “Autumn” dan kalau korang nak tengok gambar time “Winter” meh terjah blog “Me As An Amateur Travel-Holic” sangat cantik gambar-gambar die… Ok jom tengok gambar-gambar yang aku ambik mase dekat sini…

:: Daun musim luruh yang tak berapa nak ade ::

:: Haaa bagi yang tak tau ni dah Drama Winter Sonata tu ::

:: Tupai dekat sini jinak ::

:: Kesian ikan dekat sini sangat kelaparan ::

:: Bertukar jadi macam Bujang Lapok daaaa ::

ep2p-5small