Myeong-dong Fashion Street Terbaek…!!!

Lepas habis dari dok melaram dengan “Baju-Baju Raja Korea” kite orang terus menuju ke “Myeog-dong Fashion Street”… Perghhh sini sangat terbaek…!!! Ade macam jenama ade Quiksilver, Uniqlo & macam-macam lagi… Tapi yang best aku datang ni time dorang tengah sale… So cuci mata dulu bile hari last day baru singgah shopping… Memang style fashion kat sini sure buat korang puas hati… Datang time malam okey baru happening…

Cara ke Insa-Dong Tradional Cunture Street :
-Hyehwa (Line 4) menuju ke Myeong-dong (Line 4) tak perlu tukar train sampai terus cari exit 6 cari tangga keluar dari bangunan tu…

:: Kalau ikutkan Garfield ni menari… Click link Instagram aku ::

:: Shin Chan pun ade ::

:: Secara jujurnya aku teringin nak beli… Tapi takut tak halal… Ermmm tapi aku nampak ade melayu beli… Takpalah kempunan pun… ::

:: Perggghhh Jus Lemon Soda ni terbaek… harga die 2,500KRW ::

**Sorry gambar dekat sini tak banyak sebab dah kepenatan…

ep2p-2