Memborong Kain Cotton Murah Di Gwangjang Market Korea…

Kalau korang pegi ke “Korea” jangan lupe singgah untuk membeli “Kain-kain Cotton” & “Silk”… Dorang dah siap potong dalam 4 meter dalam 10,000KRW kalau di convertkan dalam RM30… Kalau korang nasib-nasib dapat yang 5 meter… Itu pun dorang baek tak charge lebih… Mase aku pegi tu hari lastlah dok nak shopping baju bagai… Skali shopping complex yang besar alam tu pun tutup sebab perayaan… Hurrmmm sedih menangis hentak kepala kat dinding aku… Hari last okey memang tak dapat shopping sangatlah… Yang tempat cotton ni pun nasib-nasib je ade yang bukak dekat luar-luar tu…

Cara ke Gwangjang Market :

-Hyehwa (Line 4) menuju ke Dongdaemun (Line 4) tukar train menghala ke  Jongno 5-ga (Line 1) cari exit 8

-Keluar je jalan terus ade nampak dah macam pasar besar…

:: Nampak sedap die masak guna soya… Tapi nak makan takut huhuhu ::

:: Orang beratur panjang okey semata nak makan soya goreng ni ::

:: Ali Cafe pun ade jual dekat Korea tau ::

ep2p-5small